Piaggio laka dostavna vozila

Piaggio je sa svojom paletom lakih dostavnih vozila fokusiran na zadovoljavanje potreba i rješavanje problema dostave, posebno u gužvama gradskih centara i područjima ograničenog prometa. Piaggio laka dostavna vozila nude funkcionalna, ekonomična i pouzdana rješenja, a karakterizira ih kompaktnost, agilnost, visoka nosivost, izuzetne manevarske sposobnosti i ekološki prihvatljiva izvedba.

 

Piaggio Ape – lagan, agilan i svestran

ape 6Radi se o najsvestranijem gospodarskom vozilu na svijetu koje egzistira već preko pola stoljeća. Piaggio Ape sa svoja tri prepoznatljiva kotača predstavlja prošlost, sadašnjost i budućnost u poglavlju urbane mobilnosti i gospodarskog prijevoza.

Njegove kompaktne dimenzije, zajedno sa krugom okretanja od svega 3,4m omogućavaju jednostavan pristup gradskim središtima, uskim ulicama i mjestima koja su nepristupačna bilo kojem drugom gospodarskom vozilu. Unatoč navedenom, kod Piaggio Ape-a nisu rađeni nikakvi kompromisi nauštrb teretnog kapaciteta koji nadmašuje svoju cijelu klasu sa nevjerojatnih 800kg!

Pouzdan i ekonomičan, s izborom motora na benzin i dizel gorivo od 50 do 422cc, asortiman Ape uključuje verzije s upravljačem ili volanom tako da omogućava svaku moguću profesionalnu primjenu.

 

Dostupni modeli (u verzijama – dugi sanduk, kratki sanduk – cross country – van):

 • Ape 50
 • Ape TM
 • Ape Classic
 • Ape Calessino

 

Piaggio Porter – kompaktan i agilan – rješenje za profensionalni prijevoz

Porter-pianale_white_silkPiaggio Porter može se pohvaliti velikom okretnošću u prometu zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i promjeru okreta od samo 3,7m, a osim toga nudi nevjerojatno teretno opterećenje od 850kg.

 

Veliki izbor motora kod ovoga modela obuhvaća pogonske agregate s dvostrukim gorivom (benzin/LPG) ili (benzin/metan) i električni pogon, kao i standardnu dizel i benzin varijantu.

 

 

Dostupni modeli:

 • Furgon ostakljeni  i zatvoreni
 • Pick Up
 • Big deck – Top deck
 • Kiper
 • Šasija (s mogućnostima nadogradnje: npr. istovariv spremnik, zračna košara, hidraulična dizalica, vatrogasna verzija, rasipač soli i pijeska, za prijevoz hendikepiranih…)

 

Piaggio Porter Maxxi

maxxi 9

Piaggio Porter Maxxi okretan je i jednostavan za upravljanje, a može se pohvaliti kapacitetom opterećenja od 1.120 kg, što je u rangu vozila dostupnih na tržištu koja su puno veća i teža za korištenje.

Piaggio Porter Maxxi dostupan je u četiri različite izvedbe i spreman za opremanje širokom paletom posebne opreme. Stabilnost, čak i pod punim opterećenjem omogućuju mu dvostruki stražnji kotači, produženi razmak između osovina te pojačana šasija. Izvedbe Porter Maxxi s fiksnim i kiper postoljem imaju veliku ravnu platformu opremljenu 40cm visokim stranicama koje se mogu spuštati kao i stražnja vrata s ergonomskim ručkama na uvlačenje.

 

Porter Maxxi dostupan je s novim motorom Piaggio Eco-Solution koji kao i kod Piaggio Porter modela nude izbor motora s dvostrukim gorivom (benzin/LPG) i (benzin/metan), kao i standardna diesel i benzin varijanta.

 

Dostupni modeli:

 • Pick Up
 • Kiper
 • Šasija (sa mogućnostima nadogranje kao i kod modela Piaggio Porter)

[nggallery id=1]

 

Za više detalja posjetite službene stranice proizvođača PIAGGIO.

 

        Prodaja novih PIAGGIO vozila: