Od 01.03.2012. godine tvrtka TPZ priključila se u svjetsku mrežu prestižnog njemačkog proizvođača LINDE MATERIAL HANDLING, a kupnjom tvrtke “Linde viličari Hrvatska” u Samoboru, tvrtka postaje ekskluzivni zastupnik LINDE viličara, te nova tvrtka počinje poslovati pod nazivom TPZ Linde viličari Hrvatska d.o.o. na adresi Novoselska 25, 10040 Zagreb. 

Naš prodajni tim vrlo će vam rado pomoći u odabiru novog ili rabljenog viličara iz prodajnog asortimana Linde , kao i servisno osoblje u održavanju već postojećih.

Raspolažemo kvalificiranim osobljem i cjelokupnom materijalnom infrastrukturom za prodaju i servis viličara i organizirano pokrivamo kompletno  tržišno područje Republike Hrvatske. Također raspolažemo sa opremom i vozilima za potrebe pokretnog servisa koji omogućava  rješavanje  popravaka viličara na terenu koji se po potrebi prevoze u centralni, dobro opremljen servis u Zagrebu.

Isto tako napominjemo da jamčimo kompletnu servisnu podršku iz kompletne ponude LINDE MATERIAL HANDLING, i za sve viličare koje smo do sada zastupali kao ovlašteni zastupnik za RH.

Detaljnije informacije pogledajte na našim službenim stranicama  www.linde-mh.hr