Platforme

Tvrtka TPZ je tijekom 30 godina iskustva u prodaji Viličara, postala tržišni lider u Hrvatskoj, ali je i specijalizirana za prodaju i najam platformi, za siguran rad na različitim visinama.

Garantiramo kvalitetu, a rezervni dijelovi i održavanje, osigurani su kroz našu servisnu mrežu. Nudimo i uslugu prijevoza vlastitim kamionima.

Ističemo NIFTYLIFT platforme kao čvrstog svjetski zastupljenog proizvođača, našeg partnera za prodaju novih strojeva za rad na visini.

Niftylift jedan je od najvećih europskih proizvođača hidrauličnih radnih platformi s razgranatom prodajnom mrežom u Europi, Sjevernoj Americi, Bliskom i Dalekom Istoku, Australiji i Južnoj Africi. Osnovan 1982. u Stonebridgeu u Engleskoj, Niftylift je s vremenom postao sinonim za kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i brigu o kupcima.

Paleta proizvoda Niftylift uključuje priključne, samohodne i gusjenične platforme s radnim visinama od 9 do 21 m. Niftylift se specijalizirao za proizvodnju kompaktnih zglobnih platformi male mase, dizajniranih da pruže najviše performanse uz najmanji utjecaj na zagađenje okoliša.

Pouzdanost, jednostavnost rada, niski zahtjevi za održavanje i izvrsna profesionalna podrška rezultat su dugogodišnjeg iskustva u dizajniranju strojeva za iznajmljivanje.

Stalnim ulaganjem u nove tehnologije, proizvodnu opremu i obuku osoblja, posvećenu udovoljavanju zahtjevima kupaca, Niftylift je pravi izbor na polju radnih platformi.

https://www.niftylift.com/uk